Microsoft Intune

DICT gebruikt Microsoft Intune om de Windows toestellen van UGent-medewerkers centraal te beheren. Op deze pagina verzamelen we alle informatie over deze dienst voor eindgebruikers.

Wat & hoe

Microsoft Intune is een cloud-gebaseerde dienst voor mobile device management (MDM) en mobile application management (MAM).

Aan de slag

Dankzij Intune is bij de aankoop van nieuwe Windows toestellen "zero-touch delivery" mogelijk: je nieuwe laptop is "UGent-ready" en gebruiksklaar bij levering.