MFA verificatiemethodes toegelicht

Op deze pagina lichten we kort het gebruik van enkele van de verschillende verificatiemethodes voor multi-factor authenticatie toe.

Een aanvraag in de Authenticator-app goedkeuren

Er wordt er notificatie gestuurd naar je authenticator app. Geef het getoonde cijfer in en bevestig de notificatie.

SMS verzenden naar ...

Er wordt via SMS een code bestaande uit 6 cijfers gestuurd jaar je geregistreerde telefoonnummer. Geef de code in en klik op "Verifiëren":

Bellen naar ...

Je wordt opgebeld door een Microsoft dienst met volgend automatische bericht: "Bedankt dat u het verificatiesysteem van Microsoft gebruikt. Druk op hekje om de verificatie te voltooien". Op je telefoon, druk op het hekje (#).