E-mail regels beheren

Regels kunnen gebruikt worden om automatisch e-mails te verplaatsen, markeren, beantwoorden en door te sturen.

Outlook WebApp

1. Surf naar outlook.office.com en meld je aan.
  2. Klik op het tandwiel om naar de instellingen te gaan.
  3. E-mail > Regels
  4. Hier kan je bestaande regels beheren (uitschakelen, verwijderen, (prioriteit) aanpassen)
  5. Voeg nieuwe regel toe met "Nieuwe regel toevoegen"

Outlook Client (2016, 2019, O365)

1. Ook binnen de Outlook client kunnen deze regels toegepast worden.
  2. Na het openen van de Outlook client klik op Bestand.
  3. Onder het Info gedeelte staat een knop Regels en waarschuwingen beheren. Hier staat een overzicht van alle regels die toegepast worden op jouw mailbox.