Microsoft Teams

Microsoft Teams is een op chat-gebaseerd communicatieplatform voor organisaties die het makkelijker maakt om te communiceren en samen te werken.

Microsoft Teams gebruiken

Teams in de browser gebruiken of via de app, interface, meldingen, opslag gegevens, ...

Samenwerken

Samenwerken in teams en kanalen, zelf een nieuw Team aanmaken, kanalen en tabbladen toevoegen, ...

Communiceren

Chatten, audio- en videogesprekken voeren, vergaderen, ...

Opleidingen

Vlotter en sneller leren werken met Microsoft Teams? In onze trainingsessies leer je een heleboel tips & tricks en functionaliteiten kennen die jouw dagelijks werk in Teams vereenvoudigen.