Incidenten en geplande wijzigingen

25-11-2020 Op dinsdag 1 december zullen de webaplicatieomgevingen BOZI, Doctoral Schools, DOZA-ecoom en EventManager tussen 17u en 18u niet bereikbaar zijn omwille van onderhoudswekzaamheden (systeem upgrade).

Nieuws

19-11-2020 De Anyconnect VPN clients zijn nu up to date op de site. Dit is hoogst interessant nieuws voor mensen met de nieuwste mac OS 'Big Sur'. Ook Start Before Login is nu de laatste versie.
23-09-2020 Samen met het nieuwe academiejaar, starten ook weer een heleboel opleidingen van DICT uit! We bieden momenteel opleidingen aan rond MS Teams (eindgebruikers en Team-eigenaars), SharePoint (eindgebruikers en site-administrators), en Kennismaken met ICT aan de UGent voor nieuwe personeelsleden.

Je vindt alle opleidingen terug in Apollo, via Vorming > Catalogus > UGent gerelateerde ... > Computerkennis en vaardigheden
Meer nieuws    DICT nieuwsbrieven